5 sociale woningen
Voorshoventerweg Maaseik, 2007


Twee langgerekte bouwvolumes gelijkaardig aan de oudere bebouwing in de omgeving worden geschrankt geplaatst. Hierdoor ontstaan 2 verschillende buitenruimtes en een doorsteek voor fietsers en voetgangers. Het volume aan de Voorshoventerweg houdt afstand van de naastliggende hoeve en herstelt op die manier de binnenplaats die daaraan gekoppeld was. De buitenruimte aan de Molenweg sluit aan bij de buitenruimte van de buren zodat vanuit de privétuintjes een aangenaam zicht op de plaatselijke kerk ontstaat.
ROEXGOYENSARCHITECTEN
Tugela 2
3650 Dilsen-Stokkem
089/751127
info@roexgoyens.be


Bureau
Route
Biografie

Realisaties
6 Luxe-appartementen, Maaseik
Woning, Neeroeteren
Verbouwing Rijwoning, Maaseik
5 Sociale Woningen, Voorshoven
Uitbreiding Apotheek, Stokkem
Rijwoning, Maaseik
6 Sociale Woningen, Maaseik
Woning, Lanklaar
Woning, Elen
Uitbreiding Boerderijwoning, Neerglabbeek
Woning, Maaseik


Projecten in voorbereiding/in uitvoering
6 Appartementen, Lanklaar
Boerderijwoning, Riemst
Sportschuur, Crèche en Muziekacademie, Opoeteren
Woning, Maasmechelen
Woning, Stokkem
Boerderijwoning, Maaseik

Ongebouwde projecten
13 Sociale Woningen, Genk
4 Appartementen, Maasmechelen
Kantoorgebouw, Maaseik


Links/Inspiraties
Facebook
Pinterest